Van Hoof IT B.V. gaat verhuizen en is voortaan een besloten vennootschap


Beste Lezer,

Van Hoof IT B.V. neemt een volgende stap. We verhuizen naar een nieuw kantoor en we zijn geen eenmanszaak meer, maar een besloten vennootschap (bv). Onze naam is vanaf nu ‘Van Hoof IT B.V.’. Met deze mail willen we u graag informeren.

Vertrouwde service, nieuw kantoor
Voortaan verzorgen we onze vertrouwde ICT-diensten vanaf een nieuw adres, met meer parkeerplaatsen en betere koffie. Ons nieuwe kantoor past bij de groei die Van Hoof IT B.V. afgelopen jaren heeft doorgemaakt. En het is een fijne plek voor onze medewerkers om hun werk goed en geconcentreerd uit te voeren.

Vanaf 8 juli 2022 is ons adres:
Raamburg 48
5531AG Bladel

Kom ons nieuwe kantoor gerust een keer bekijken, de koffie staat klaar.

Voor vragen blijven wij het beste te bereiken via support@vanhoofit.nl of via 0497 700 260.

Ander KvK- en BTW-nummer door overgang naar bv

Gelijktijdig met de verhuizing zijn we van eenmanszaak overgegaan naar een bv. Naast het aanpassen van onze naam, zorgt dat ook voor andere administratieve veranderingen. Zo zijn ons KvK-nummer en btw-nummer aangepast.

KVK                  : 85832413
BTW-ID            : NL863759208B01

Denk er dus aan om niet alleen ons adres aan te (laten) passen in uw administratie, maar ook deze gegevens.

Algemene voorwaarden

In deze mail willen we u ook wijzen op onze algemene voorwaarden. We maken gebruik van de algemene voorwaarden van NLdigital. Deze zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en overeenkomsten.

 

Vacature ICT support medewerker

Op ons nieuwe kantoor verwelkomen we graag een nieuwe collega. We werken hard aan veel mooie projecten in de omgeving en kunnen daarbij extra hulp goed gebruiken. Daarom zijn we op zoek naar een ICT medewerker. Weet u iemand? Laat het ons weten en als wij door uw tip die nieuwe collega vinden, trakteren we op warme worstenbroodjes.

Wij kijken er naar uit om onze prettige samenwerking vanaf ons nieuwe adres voort te zetten. Vragen over deze mail? Neem gerust contact met mij op.

 

Hartelijke groeten,

Van Hoof IT B.V.
Tom van Hoof