Online back-up bij Van Hoof IT

De zekerheid van een automatische backup

Automatische cloud backup bespaard tijd en voorkomt handmatige handelingen.

Volledig gecontroleerd en beschermd

Data wordt direct opgeslagen over meerdere off-site data centra. De engineers van ons data centra monitoren uw backup 24/7.

Bewezen betrouwbaar

Onze Online Back-up oplossing behoort tot één van de weining ISO27001 gecertificeerde online backup providers wereldwijd met een eigen state-of-the-art backup infrasctuctuur.

Online Backup experts staan voor u klaar

Wij ontwerpen, installeren, configureren en onderhouden uw backup systeem.

Waarom Online Back-up?

Onze cloud-gebaseerde backup oplossing neemt de noodzaak van de tape backup weg en bevrijdt uw IT-budget van het onderhoud en beheerproblemen die deze met zich meebrengt. U geeft uzelf de gemoedsrust die nodig is om te concentreren op wat u het beste doet – inkomsten genereren.

Of u nu een klein bedrijf eigenaar of een medium-size-ondernemer bent, dit is de veilige, eenvoudige en efficiënte manier om een back-up van uw laptops, pc’s en servers te maken.
De Online Backup oplossing wordt op maat geleverd voor uw bedrijf. Onze innovatieve server architectuur draagt zorg dat uw data veilig wordt opgeslagen in meerdere off-site data centers. De backup wordt 24/7 gemonitord door onze support medewerkers en onze software om u te garanderen dat u op ieder moment uw data snel weer kunt herstellen. Dat garandeert u de veiligste, betrouwbaarste en voordeligste methode om een veilige backup te maken van uw bedrijfskritische data.

Geweldige technologie, compromisloze veiligheid en de beste technische support in de sector.
cloud back-up 2